Услуги
Услуги

Маскен бал и карнавал- Хелоуин, Първи април, Осми март (Забранено за мъже), Първа пролет, Трифон зарезан и Свети Валентин (карнавал на Виното и любовта). Промоции на парфюми, алкохоли, хранителни продукти, други. Откриване на представителни магазини на известни търговски вериги: Метро, Технополис, Била, др.

Музиката и танците: /имресарска дейност/ Работим с големите имена на българската поп, рок и фолк сцена: Лили Иванова, Маргарита Хранова, Ивана, Татяна, Тони Димитрова, др. Наши добри приятели са изпълнителите от Фамилия Тоника, самият Стефан Диомов, неотразимият Стефан Димитров, най-добрите български DJ-и и оркестри /групи/, които са чести гости на нашите партита. За доброто настроение и според предпочитанията каним изпълнители на народни танци от известни ансамбли и танцови двойки, представители на престижни бургаски клубове. От 2003-та година работим и с балет "Сатен".

При организацията на събитието ние се наемаме да извършим: Видеозаснемане; Декорация с балони, цветя и хартия; Покани, изненади за гостите; аранжировки в домовете; кетъринг.

Организация на събития: сватби, фамилни тържества, фирмени събития и годишнини, коктейли, ергенски и момински партита, кръщенета, другарски събирания, рождени дни, детски партита, плажни фиести, благотворителни балове с участието на известни български певци и артисти, благотворителни разпродажби.

Най-често работим с престижните в Бургас хотели като "България", Приморец, Мираж. Често се организаират тържества, другарски срещи, абитуриентски и абсолвентски балове и в заведения извън града: Слънчев бряг, Созопол, Приморско, Свети Влас и др.

ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:
КОКТЕЙЛИ
СВАТБИ
БЮФЕТИ
РОЖДЕНИ ДНИ, ЮБИЛЕИ
БАЛОВЕ И КАРНАВАЛИ
МАТИНЕТА
ОФИЦИАЛНИ ОБЕДИ И ВЕЧЕРИ
АБИТУРИЕНТСКИ И АБСОЛВЕНТСКИ БАЛОВЕ
ГРАДИНСКИ ПАРТИТА
ДЕТСКИ ПАРТИТА С КЛОУНИ
ПРОМОЦИИ И КАФЕ ПАУЗИ
ПЛАТА ЗА ДОМА И ОФИСА

Парти Сервис КРИС - Кетъринг. Организиране на парти, украса с балони и цветя за парти, подготовка и организация на семейни тържества, кетъринг коктейли, градинско парти, организация и украса с балони и цветя за сватби и сватбени тържества, парти сервиз www.party-service-kris.com. Всичко за вашето Парти! Всичко за Вашата сватба от Парти сървиз Крис!