Сватба
На прага сте да осъществите голямата, романтична, но и важна крачка във Вашия живот - да се венчаете за любимия човек. Вече наближава Сватбеният ден. Вълнувате се, мечтаете за него, обмисляте как да го направите незабравим и уникален. Всеки би искал да чуе за своето тържество думите: "Прекрасна сватба – какъв купон и перфектна организация!" И това е напълно възможно благодарение на сватбените консултанти от "Парти сервис Крис".

Сватбените агенции са все още малко позната услуга у нас и за това може би се съмнявате в необходимостта от техните услуги. Но запитвали ли сте се дали е лесно да се ангажират в един ден ритуалната зала, църквата и свободен ресторант? Или колко пъти ще трябва да излизате от работа, да обикаляте по магазините и ателиетата, докато откриете вашата рокля, златар, покани, да поръчате и вземете всичко необходимо? Колко телефонни разговори ще проведете, докато намерите добър диджей, фотограф, оператор и уточните всички подробности? Или как да се съобразите с вкусовете и желанията на най–близките приятели и роднини? Спестете си стреса, недоразуменията, многобройните телефонни разговори и притеснението. С помоща на "ПАРТИ СЕРВИС КРИС" изберете своя сватбен координатор, който може да направи всичко вместо вас.

ПАРТИ СЕРВИС КРИС е член на АМЕРИКАНСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА СВАТБЕНИТЕ АГЕНТИ и предлага най-новите тенденции в Сватбената мода.

Дали ще пожелаете вашето тържество да бъде съобразено с българските народни традиции или да бъде Супер актуалната и нестандартна ЧЕРНО–БЯЛА сватба – НИЕ с удоволствие ще я направим за Вас!

Събитието, което ВИ предстои изисква сериозна подготовка и проучвания, с които е почти невъзможно да се справите сами. Агенцията може да ви помогне при избора на булчинска рокля и официални костюми, да ви информира за необходимите документи за граждански брак, да помогне за координацията на тържествата в ритуалната зала и църквата, да ви консултира за най-подходящ ресторант. Вместо да се чудите какво точно меню да изберете, с една консултация може да направите обстоен преглед на вегетариански, местни и екзотични ястия и деликатеси. Доверете се на Агенцията и за украсата на колите, наема на лимузините, специалната аранжировка от цветя и материи в църквата и ресторанта. А ЗАЩО НЕ И НА СПЕЦИАЛНАТА СВАТБЕНА ШАТРА.

Може да разгледате снимки на състояли се вече тържества и да прецените дали арките и сърцата от балони са стилът, който търситте.

В случай, че усетът ви към празнична атмосфера е свързан с падащи звезди и светлинно шоу, то цветните фойерверки и запомнящите се пироефекти са средствата, с които ще предизвикате възторжени овации.