Свети Валентин
Подарете романтичен уикенд или латино страсти за Св.Валентин Три горещи купона за празника на виното и любовта

Самба парти, пищен карнавал или романтичен уикенд – това са три неустоими предложения за отбелязване на Св.Валентин.
Кувертите са от 25 до 625 лв и все още не са изчерпани.
Закуска в леглото, романтична вечеря на свещи в четиризвезден лукс и спа процедури предлага за празника изисканият балнеохотел „Поморие”.
Това са само част от изкушенията, включени в специалния пакет за 14 февруари.
Романтичният уикенд за двама там струва 625 лв. Пакетът включва две нощувки.
Домакините са подготвили две различни релакс програми за влюбените двойки. За дамите има терапия с шоколад, хидратираща процедура за лице, маникюр и прическа, а за господата – специален анти-стрес ритуал „Пробуждане на земята”, басейн и бутилка шампанско в уютния скай-бар на хотела. От балнеохотела са се погрижили за всеки малък детайл, който ще направи празника ви приятен и незабравим.
Изненадите ще започнат още с пристигането в хотела, загадъчно подхвърлиха любезните домакини.
Пищен карнавал в изискана обстановка обещават организаторите на традиционния коктейл за Св.Валентин парти – сервиз „Крис”. Тази година юбилейното 10-то издание на купона без аналог, посветен на виното и любовта ще бъде в хотел-казино „Хризантема” в Слънчев бряг.
Мотото на партито е „Една любовна нощ под знака на Водолея”. Естрадната легенда Васил Найденов и неотразимия Любо Нейков ще забавляват над 300-та гости на купона.
Дрескодът ще бъде сребърно, защото годината е високосна, уточниха организаторите.
Интериорът също ще бъде украсен с аксесоари в този тон, уточни собственичката на парти сервиз „Крис” – Христина Секлемова.
Всеки гост ще получи домино, за да се потопи със загадъчност в празничната вип обстановка.
Организаторите са приготвили и подарък – изненада за всеки. Кувертът от 70 лв включва и нощувка в хотел „Хризантема”.
Темпераментно самба парти очаква всички избрали да отпразнуват Св.Валентин в танцова академия „Бургас”.
Любителите на латиноритмите и екзотичната кухня ще бъдат във възторг от богата програма, убедени са организаторите. Единствената им препоръка към гостите е да изберат удобни за танци обувки, тъй като и те ще имат шанс да се включат вденсфиестата. Куверта за двама е 50 лв, но ще сте добре дошли и ако дойдете самостоятелно, обясниха от танцовата академия.