За нас
Фирма "Парти Сървис КРИС" е създадена през 1998 г. и е собственост на Христина Секлемова.

Още на 14.февруари същата година Парти Сървис КРИС се появява на "открито" с Първия бал на виното и любовта в Бургас, превърнал се след това в традиция.

Благодарение на великолепните отношения, които имаме с журналистическото братство - всяко събитие, организирано от фирмата получава широк медиен отзвук, което косвено допринася за повишаване рейтинга на нашите клиенти.

Из залите на Х-л"България"  
Запазена марка на Парти Сервис Крис, освен Празника на Любовта и виното, станаха Първоаприлските карнавали, Осмомартенските тържества "Забранено за мъже", Маскен бал - Хелоуин, др.

С особена гордост си спомняме, че сме първите, организирали в Бургас празник на любовта и виното, уважен от видни политици, общественици, културни дейци, журналисти и ... просто приятели и влюбени.

Импресарската дейност, като резултат от няколкогодишната съвместна дейност с певци и музиканти, се наложи като естествено разрастване на сферата на услуги. При нас клиентът мож да избере и посочи съответния изпълнител, а ние поемаме ангажимента след това.

Офисът на фирмата се помещава в бизнес-етажа на хотел "България" - престижно място, лесно откриваемо за клиентите.